Advertentie

Wauw!
Wat een ongelooflijk origineel, creatief en muzikaal boek is dit. Gisteravond ben ik een uur lang zoet geweest met het oplossen van de raadsels op iedere bladzijde, het luisteren naar de muziek en het lezen van de mooie korte verhalen die geschreven zijn op rijm.

Ik ben zo enthousiast dat ik het liefst helemaal uit ga kauwen hoe de raadsels werken, waar je iets kunt vinden en hoe je kunt controleren of je het goed hebt, maar ik doe het niet. Ik vond het zo leuk om er zelf achter te komen wat nu precies de bedoeling is, dat ik jullie dat plezier ook gun.

Door de muziek (die je op Spotify, maar ook via een gratis app kunt vinden) en de prachtige tekeningen waar zoveel op te zien is, gaat het verhaal écht leven. Je waant je steeds, bij ieder nieuw dier, in een nieuwe wonderlijke wereld waar je eigenlijk niet uit weg wilt.
Met de mooie levenslessen onder ieder verhaal is het ook nog eens een boek wat je laat nadenken, waar je iets van leert.

Nadat alle dieren voorbij zijn gekomen heb je aan het eind van het boek 2 prachtige uitklapbladzijden waarin je het hele orkest bij elkaar ziet.

Een parel.

Reacties op: Briljant!

6
Het wilde dierenorkest - Dan Brown
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners