Advertentie

Ik heb dit boek gelezen voor een leesclub bij Hebban. Ik heb me voor deze leesclub ingeschreven, omdat de cover van het boek in combinatie met de titel me heel erg aansprak. Nadat ik het leesfragment gelezen had, wilde ik het boek gewoon lezen. Dit is het eerste boek dat ik lees van Marina Folkers.
Lucies wereld stort helemaal in. Hierdoor zit ze niet goed in haar vel. Ze neemt dan ook een drastische beslissing om op vakantie te gaan naar Frankrijk. De camping waar ze vroeger ook altijd naartoe ging. De camping die nu uitgebaad wordt door David. Als snel is duidelijk dat David niet gelukkig is met de komst van Lucies. Dit gebeurt al in de eerste hoofdstukken. Je zit dus meteen mee in het verhaal en wordt nieuwsgierig welke wending het verhaal gaat nemen.
In het boek lees je de meeste hoofdstukken vanuit het perspectief van Lucie. Af en toe komt er ook een stukje vanuit David. Dit vond ik een fijne afwisseling. Op deze manier vielen er ook telkens meer puzzelstukjes in elkaar.
Ik vond een heel belangrijke boodschap in het verhaal. Namelijk dat je altijd met elkaar moet blijven praten. Hoe moeilijk het onderwerp soms ook is. Door tegen elkaar te zeggen hoe je je voelt of hoe je over bepaalde zaken denkt kom je samen wel tot een oplossing waar je je beide in kan vinden.
Het boek leest super vlot. Eens je erin begint wil je het niet wegleggen. Er komt altijd wel ergens een vraag waardoor je denkt: toch nog een paar hoofdstukken lezen. Voor je het weet is het boek dan ook uit.
Ik vond het een super fijn boek om te lezen. Ik ben hierdoor heel benieuwd geworden naar de andere boeken van Marina Folkers.

Reacties op: Meer dan ooit

102
Meer dan ooit - Marina Folkers
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker