Het was weer een fijn verblijf op camping De Zandrand
'Bruiloft op slippers' is het tweede boek uit de reeks 'Campinggeluk'. Ondanks dat het woord 'bruiloft' in de titel staat, neemt dit maar een klein deel van het verhaal in.
Het verhaal begint namelijk met het nieuwe kampeerseizoen. Linda woont intussen met haar twee zonen Jonas en Siem op de boerderij van campingeigenaar Martin. Ze is verloofd met Martin, dus ze wordt binnenkort ook eigenaar. Met haar komst op camping De Zandrand waait er ook een nieuwe wind over het terrein en dit is niet helemaal naar de zin van enkele vaste bezoekers van de camping. Linda krijgt dan ook heel wat tegenwind bij haar ideeën. Ook Wendy is in dit boek van de partij. In korte tijd is deze vaste bezoeker de beste campingvriendin van Linda geworden, ondanks dat het vaak behoorlijk klettert tussen de twee. Toch weten ze wat ze aan elkaar hebben.
Afwisselend tussen het perspectief van Linda en het perspectief van Wendy vertoef je weer een heel kampeerseizoen op camping De Zandrand. Het verhaal is heel sfeervol geschreven. Het roept meteen een vakantie- en zomers gevoel op.
Ik heb geluisterd naar dit verhaal, voorgelezen door Donna Vrijhof. De vertelstem van Donna is aangenaam om naar te luisteren.
Ik heb genoten van dit fijne verhaal. Mijn verblijf op camping De Zandrand was weer leuk en ik ben dan ook benieuwd naar het derde deel uit deze reeks.