Alleen de voorkant is al een reden om dit boek te pakken!

Op het schip de Titanic zijn vele rijke mensen, zoals Margaret Hays, met haar hondje Lady. Dit hondje loopt weg van haar en komt langs verschillende dekken en ruimtes. In iedere ruimte ziet ze mensen met een droom. Maar ze is op zoek naar dat ene geurtje… wat dat geurtje is? Daar moet je het boek voor lezen!

Lady is inmiddels beneden op het derdeklas dek aangekomen.
Ze rukt wéér een bijzonder luchtje. De zoete geur van een baby.
Waf!
De kleine Millvina Dean is het jongste kindje dat meevaart op deze reis.
Ze lacht lief naar haar moeder Ettie. Haar vader Bertram heeft zijn pub in Londen verkocht om in Amerika in de tabakshandel te gaan werken.
Maar nee, dit is niet het luchtje waar Lady naar op zoek is…

Het verhaal over de Titanic is al meermaals verteld in boeken. Toch haal ik dit boek er wel tussenuit. Wat vele mensen namelijk niet weten is dat er geen ok een kennel was op dit immens grote schip. Daar zijn vele honden verdronken. Dit boek zet deze honden in het daglicht, terwijl we de verhalen van de meevarende gasten meekrijgen. Hoe mooi is dit gedaan?! Ik vind het echt fantastisch! Mylo Freeman heeft dit geschreven. Onthoud die naam!

Meer recensies van Kinderboeken in the picture