Een heel bijzondere roman met unieke schrijftstijl, aanrader!

Laurenbetweenthelines Laurenbetweenthelines
24 mrt 2021

In ‘De aanpassingen’ maken we kennis met Casper, Kas en Octavia als vier-vijfjarigen en later. De schrijfstijl in de eerste hoofdstukken is heel bijzonder daar we de personages leren kennen vanuit het hoofd (en dus ook de denkwijze) van Casper en Octavia. Later spreken de personages je toe vanuit hun perspectief en richten ze zich tot elkaar, heel bijzonder en dat maakt het boek direct uniek.

Vanaf deel 2 maken we een hele grote sprong in de tijd (en ruimte) en zijn Casper en Octavia plots bejaard. Fast forward naar 2081. De geheimen en gebeurtenissen die in dit jaar uit de doeken gedaan worden zijn echt mindblowing. Dit had ik allemaal niet zien aankomen en dat is wat dit boek echt heel bijzonder maakt, het komt erg verrassend uit de hoek.

Ik vond het hoofdstuk over personage Kenny ook heel treffend, heel apart om eens in het hoofd te kijken van iemand die hele duistere gedachten heeft. Alles samen zijn de personages dus perfect neergezet, een heel apart verhaal.

Toon, ik ben alvast benieuwd naar je ander werk en vertel me aub meer over hoe je de toekomst van onze aarde ziet want de manier waarop je het verhaal een bijzondere wending heeft blaast velen van hun sokken. Een echte aanrader.

Meer recensies van Laurenbetweenthelines