een ware rollercoaster

Petra Holla Petra Holla
13 apr 2021

Het verhaal wordt opgeschreven door Jopie en gaat over haar man die een hersentumor heeft. Jopie heeft ook een blog bij gehouden, welke mij niet bekend is. Ik heb alleen dit boek gelezen. Het verhaal gaat over de periode dat het ontdekt wordt en wat dit voor haar, haar gezien en de familie voor inpakt heeft. Natuurlijk is het vanuit een visie geschreven, echter wel zo mooi en realistisch dat ik mij zeer begaan voel met Jopie en haar familie. Wat moeilijk is het om alle ballen hoog te houden, te communiceren met familieleden die het heel, heel anders zien en dan ook nog met deze verwijten omgaan. Helaas is dit wel vaker het geval binnen families. Voor mij fijn om te lezen, hoewel het ook zeer jammer is. Juist in deze zware onzekere periode heeft men elkaar nodig en is het geven van steun zo fijn. Al met al slaat Jopie zich er goed er super doorheen. Heeft ze hulp van vrienden en professionals, zodat ze er niet alleen voor staat. Kiest ze voor zichzelf om mede daardoor haar man Erwin te helpen. Ook weer heel herkenbaar en mooi om te lezen. Ik heb het boek dan ook in een ruk uitgelezen.

Meer recensies van Petra Holla