Pakkend debuut
Het boek is een 1e deel rondom Rechercheur Chelsy Calhoun.
De cover is er een met een dubbele lading. Je ziet twee schilhouten van een vrouw door een raam, in de kleuren blauw en roze met zwart.
Het verhaal is opgebouwd uit een proloog met daarna romeinse cijfers naar de volgende delen om af te ronden met 2 epilogen om het verhaal daadwerkelijk af te ronden.
Met de proloog wordt de toon gezet, die gedurende het verhaal goed spannend blijft. Naarmate het einde vordert volgt er een geweldige plotwending die je niet ziet aankomen. Het zorgt er al met al voor dat je door wilt blijven lezen.
De delen zijn niet echt goed aangegeven, tot je door hebt dat het eerste hoofdstuk over Ellie in haar verleden is. Daarna switchen we door naar het heden met diverse personages om via flashbacks meer van deze personen te weten te komen. Sommige stukken zijn pittig geschreven en zeer gedetailleerd, maar het zorgt er eveneens voor dat het verhaal je niet loslaat.
Hoe ver ga je voor iemand van wie je houdt, en kan je dit ooit herstellen als je het in je eigen ogen fout hebt gedaan.
We worden meegenomen in het verhaal rondom rechercheur Chelsey Calhoun, getrouwd met Noah en zoekende in haar verleden in het heden. Ze probeert de verdwijning van Ellie Black op te lossen als ze terug gekeerd is van daar waar ze heeft geleefd. Stap voor stap blijft de spanning hoog. De verhaallijn gaat snel en is goed te volgen en zit verrassend in elkaar, waarbij er richting het einde nog een stap bijgezet word.
Een verhaal met psychologische diepgang die je niet meer loslaat.
Het is zeker een auteur om te blijven volgen. Op naar deel 2
Een verhaal met psychologische diepgang die je niet meer loslaat.
Het is zeker een auteur om te blijven volgen. Op naar deel 2