Drakensucces

patsi desiree 06 januari 2025
Ik las: Sydney en de Koning der Draken door Patricia Rypens.
Gisteren was het slecht weer, dus dacht ik: ik ga wat lezen.
En dat deed ik.
Een mooie cover spreekt altijd aan en dat vond ook mijn zesjarige kleinzoon, die verzot is op draken!
Ik eindigde dus met voorlezen.
Al vind ik dat het boek heel geschikt is voor lezertjes die al wat ouder zijn, moet ik toegeven dat de kleinzoon het ook wel interessant vond. Hij heeft niet alles geluisterd, dat duurde hem te lang, maar moest wel weten wat er gebeurde met Majestic en of de dochter van de draak ok was.
Het is een mooi fantasieboek voor jongeren die hier zeker en vast plezier aan gaan beleven.
Ik geef ook grif toe dat ikzelf het een leuk verhaal vond. (Al hoor ik niet meer tot de doelgroep)
Voor mij was het een verfrissing om eens iets voor de jeugd te lezen dat -anders- was.
Hoe anders?
Je kan het boek best kopen en zelf ontdekken!
Perfect kadoo voor jongere jeugd! Ik weet wel dat de feestdagen voorbij zijn, maar er komen vast meer gelegenheden om dit mooie verhaal in te pakken. Ik doe er bij deze de mooie strik rond want dat verdient dit verhaal! Avontuur, spanning, onverwachte wendingen... het heeft het allemaal!
Ik ben wel fan van Majestic en Sydney.

Liefs
Patsi

Meer recensies van patsi desiree