Bad karma...

patsi desiree 18 april 2025
Ik las: - Sterf - van Sterre Carron, uitgegeven door Phoenix books

Cover: Een mysterieuze cover waardoor je nieuwsgierigheid onmiddellijk is gewekt!
Schrijfstijl: Aangezien ik de hele Carron collectie in mijn boekenkast heb staan, is de schrijfstijl mij welbekend.
Verhaal: Dit is de tweede -stand alone - van Sterre. Verbazend goed! Grijpt je bij de strot vanaf het begin en laat je niet meer los.
Een thriller om U tegen te zeggen! De spanning, de psychologische spelletjes... soms huiveringwekkend. En dan de onverwachte wendingen... ik zat in elk geval helemaal gevangen!
By the way: mijn duister kantje kwam weer boven want ik had sympathie voor de moordenaar en dat is mij alleen overkomen bij één andere auteur (wiens initialen AO zijn)
Besluit: Opnieuw een duizelingwekkend verhaal van een top auteur van eigen bodem!
Het IS een stand alone en ik vond hem super spannend en toch was het een beetje herkenbaar. Verleden en heden die clashen op een niet alledaagse manier. De trouwe fans weten waarover ik het heb!
Lieve Sterre, ik vind deze thrillers super en hoop op nog veel meer van dit, maar mag ik ook even laten weten dat ik Rani mis? En dat ik heeeeel graag zou weten hoe het met haar gaat? (Hint)

Liefs
Patsi

Meer recensies van patsi desiree