Passie voor planten!

Priscilla Priscilla
23 mrt 2021

Over dit boek schreef ik een uitgebreide blog, welke je kunt lezen op www.bookaddict.nl

In een korte zin kan ik vertellen dat ik een groot fan ben geworden van Mama Botanica en dus Iris.

Dat ze kennis heeft van zaken en dat planten haar passie zijn, is voelbaar op zowel haar site als in haar boek.

Van een onzekere planten newbie, heeft zij mij geënthousiasmeerd naar een hoopvolle beginneling. En voor mijn gevoel gaat mijn avontuur, met Mama Botanica aan mijn zijde, een zeer leerzaam avontuur worden.

Dankzij Mama Botanica, ben ik er overigens ook achter gekomen, dat één van mijn Calathea’s, helemaal geen Calathea is.

Dit boek is een aanrader voor een ieder die meer wil weten over planten of net als ik wil beginnen met het in huis halen van planten.

Het stekgedeelte is fantastisch voor de liefhebbers die plantjes willen gaan stekken en zelf de ontwikkeling willen doormaken van hun eigen planten.

Niets is zo mooi als iets dat groeit en waar je zelf een bijdrage aan hebt geleverd!

Het boek ‘Stek je plant‘ is wat mij betreft ook echt een aanvulling op de website van Iris!

Meer recensies van Priscilla