Advertentie

Will Trent, speciaal agent, werkt samen met rechercheur Michael Ormewood om een moordzaak op te lossen. Het slachtoffer Aleesha Monroe is vreselijk toegetakeld en in eerste instantie lijkt de zaak dood te lopen. Nog geen 24 uur later wordt een tweede lichaam gevonden en wel in de tuin van Ormewood. Het duurt dan ook niet lang voor ze een link met het verleden leggen en een kat en muisspel begint.

Slaughter zet je direct op scherp met een krantenbericht uit 1985. De moord op een tiener. Vervolgens schippert ze heen en weer tussen heden en verleden. Vele namen passeren de revue en is het voor de lezer echt even opletten wie wie is.

Ondanks dat je eigenlijk al snel weet hoe de vork in de steel steekt houdt Slaughter je aandacht vast. Hoe gaat het zich uitspelen?

Hier en daar is het plot wat magertjes en komen er beslissingen voorbij die een goed nadenkend mens niet zou nemen. Dat doet wat afbreuk aan de geloofwaardigheid. Maar met alle gebeurtenissen om het verhaal heen blijft de spanning Absoluut tot het einde gewaarborgd.

Reacties op: Voorspelbaar en toch spannend

1194
Triptiek - Karin Slaughter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker