Advertentie

Abigail komt thuis van de tennis en treft een insluiper aan die boven het lichaam van haar dochter staat met een mes in zijn handen. Haar oerinstincten nemen het over en ze stort zich op de man, die dat niet meer kan navertellen.

Will Trent, bekend van Slaughters vorige boek Triptiek, wordt erbij geroepen. Samen met rechercheur Faith Mitchell moet hij de zaak oplossen. Maar wat in eerste instantie een heldere zaak bleek te zijn, blijkt bij nader onderzoek toch meer haken en ogen te hebben.

Naar aanleiding van deze ‘simpele’ insluiper/moord raken ze verstrikt in een gijzeling, moord en misbruikaffaire. Lukt het Will en Faith om de boel samen op te lossen?

Ook dit verhaal in de Will Trent-serie is erg lang van stof, maar in tegenstelling tot Triptiek zou dit verhaal niet ingekort hoeven worden. Slaughter start met de moeder die de insluiper treft en trekt je daarmee direct het verhaal in. Wederom goed omschreven, tijd en aandacht voor de setting en sfeer. Algauw voert Slaughter de spanning op door de tijdsdruk omhoog te gooien.

Naast geloofwaardige karakters heeft Slaughter ook oog voor detail en interessante subplots.

Zeer de moeite waard om te lezen.

Reacties op: Geloofwaardige karakters en interessante subplots

1006
Versplinterd - Karin Slaughter
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker