Onvergetelijke reis op alle gebied

vero13 vero13
29 mrt 2021

Dit boek ter hand genomen dankzij Viviane Gerrits die dit boek sterk aanbeveelde.
Ik moet haar 100% gelijk geven.
We volgen Pam die gedurende 4 maanden doorheen Zuid-Amerika reist. De verslagen en beschrijvingen zijn kort, bondig en heel leuk verteld. Van dag tot dag lezen we haar gebeurtenissen in deze prachtige settings. Maar daar blijft het niet bij, we volgen ook de amoureuze ontwikkelingen via messenger en email met haar geliefde George.
In het begin vond ik het nogal naief hoe Pam zich zo snel laat inpalmen. Natuurlijk begrijp je ook wel dat als je als vrouw alleen rondreist, een hartig woordje en wat liefdevolle berichten veel kunnen teweeg brengen. Hoe verder in het boek, hoe meer bewondering ik voor Pam kreeg. Wat een positieve en sterke persoonlijkheid. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook rationeel. Door de korte hoofdstukken lees je dit boek in no time uit. Na mijn twijfelachtig begin, moet ik stellen dat ik na 60 blz niet meer kon stoppen met lezen.
Zo vlot geschreven, recht uit het hart, met een vleugje humor af en toe, hier en daar de spanning die oploopt....je zit zelf bijna te wachten op die volgende mail of wat er nu komt.
Wat deze dame allemaal heeft mee gemaakt op de leeftijd van 75 jaar !!!en hoe ze dit allemaal voor elkaar heeft gekregen, daarvoor krijgt ze van mij een staande ovatie en 5 dikke sterren voor dit boek!

Meer recensies van vero13