Waar bloed bevriest
In "Waar bloed bevriest" neemt auteur Giles Kristian ons mee naar het onherbergzame noorden, waar de kou allesoverheersend is en de dagen gehuld zijn in duisternis. Hier ontmoeten we het gezin Amdahl: Erik, Elise en hun dochter Sofia.
Tijdens een ski-expeditie zijn Erik en Sofia getuige van een gruwelijk misdrijf, waarna ze opgejaagd worden door meedogenloze achtervolgers. In een wanhopige poging om te overleven, trotseren ze de genadeloze natuurkrachten en de dreiging van hun belagers.
Het verhaal barst van de spanning vanaf het prille begin, maar naarmate de achtervolging vordert, kan het repetitieve karakter ervan wat afbreuk doen aan de algehele ervaring. Desondanks wordt de diepe band tussen Erik en Sofia prachtig belicht, waardoor het verhaal ook een emotionele dimensie krijgt.
Ondanks enkele herhalingen en voorspelbare momenten blijft "Waar bloed bevriest" een boeiende thriller die de lezer meesleept in een meedogenloos gevecht om te overleven. Een aanrader voor liefhebbers van bloedstollende avonturen!