Fijn ontspannend verhaal met toch wat spanning!

anne-marie margrete dewachter franke anne-marie margrete dewachter franke
7 mrt 2022

Ik kreeg een recensie-exemplaar van uitgeverij Elikser. Voor eht boek ‘Ondergedoken’ van Jara Lee.
Ik dacht ‘het verhaal ziet er niet slecht uit, meer niet’. Algauw moest ik mijn mening bijstellen. Dit auteursduo is ondergewaardeerd. Dit was een heel fijn boek.
Roy en Bart waren jeugdvrienden, die elkaar uit het oog verloren. Jeugdvrienden die ene trauma delen. Wees gerust het is geen doom-and-gloom- boek. Als ze elkaar weer ontmoeten lijkt hun vriendschap ongeschonden te zijn en gaan ze gewoon door. Dan heeft Bart hulp nodig en Roy is nooit te beroerd om een vriend in nood te helpen Dat was vroeger zo en dat is nu nog zo.
Het gezin Pinot is geen hechte familie. Yvonne, heeft vader Bernard, (stief)dochter Kim en zoon Thomas onder de knoet. Vooral Kim moet het ontgelden. Miljonair Louis Praston laat zijn oog op Kim vallen en zijn actie zorgt ervoor dat Yvonne in woede ontsteekt.

Het was het eerste boek dat ik van dit duo las maar het zal zeker niet het laatste zijn Fijn verhaal, goed onderbouwd, levensechte personages, alles om een verhaal helemaal af te maken.
Het was een fijne ontdekking en smaakt naar meer! Drieeneenhalve ster

Meer recensies van anne-marie margrete dewachter franke