De perfecte combinatie van een small town romance, best friend's brother billionaire romance, second chance en de nodige spice!
Een heerlijke romance over oude liefde, lust, trouwen en de keerzijde van rijkdom. De kracht van dit verhaal zit voor mij in de contrasten.
Eva Woods runt een café. Ze is gelukkig en gesetteld in het pittoreske dorpsleven. Tot ze moet samenwerken met Aston, de knappe miljardairsbroer van haar vriendin Maddy – en de man die haar tienerhart in duizend stukken brak. En toch… de chemie is niet te houden en de vonken slaan alweer over.
Small town romance, best friend’s brother billionaire romance, second chance, spicy.. Moet ik nog meer zeggen?!
We volgen het liefdesverhaal van Eva en Aston. Beide perspectieven zitten goed in elkaar en hebben voldoende diepgang. De problematiek in Astons verhaal vind ik wel interessanter, daarentegen is het brede scala aan emoties beter neergezet in Eva’s verhaal.
De spanning tussen de hoofdpersonen wordt goed opgebouwd, al lijkt de band met name gebaseerd op lust en een beetje jaloezie. Ik zou niet per se zeggen dat ze elkaar goed hebben leren kennen. Dates (buiten de lakens om) hadden wel een leuke toevoeging kunnen zijn.
Ik vind het verhaal krachtig door de tegenstellingen waar de auteur gebruik van maakt: de grote stad en een dorp, bad boy en good guy, millionairsbedrijf en kleine ondernemer, lust en liefde. Ik heb het idee dat het verhaal hierdoor beter tot uitdrukking komt.
Heb je zin in een spicy romance met de nodige problematiek? Dan is How to break your heart het boek voor jou!
Ik ben heel benieuwd naar wat er nog meer in Cinnamon Spring te beleven valt. Kom maar op met de boeken van Kat T. Masen!
*ik ontving dit boek als recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.