Weerzinwekkend goede thriller!!
"Ik zet een keel op en krijs opnieuw, zo hard als ik kan, met alles wat ik in me heb... om alles! Om mijn hele fucking leven dat op dit moment in duigen lijkt te vallen schreeuw ik mijn longen tot een kookpunt."
Amelie, op de juiste tijd op de juiste plaats, op weg naar haar werk. En toch werd ze op die plek van haar fiets getrokken en ontvoerd. Nu zit ze in een donkere ruimte waar niemand haar hoort en schreeuwt ze om haar leven. Wat is er aan de hand? Waarom is ze ontvoert? Ze gaat iedereen na in haar omgeving, iedereen wordt verdacht. Haar bijna ex die beslist niet wil scheiden. Haar vriendin die het met minder moet doen. Is het om geld te doen? Maar dan, wordt er een tweede meisje bij haar gedumpt. Wacht hen beiden hetzelfde lot?
Over familiebanden, verlies en rouw. Een psychologie thriller van de bovenste plank. Werkelijk geweldig! Weerzinwekkend, gruwelijk en steekt geweldig goed in elkaar. Van begin tot einde spannend door de relatief korte hoofdstukken. Elk hoofdstuk eindigt open, waardoor je direct door wil naar het volgende. Een thriller op het niveau van Karen Slaughter. Een juweeltje!