Voor kerst en oud&nieuw na het dessert

Iti boekjuweeltjes Iti boekjuweeltjes
17 mrt 2022

'Ons 45 graden. doorgeefboekje' Kobe Lecompte en Joyce Thys #nonfictie

"Als kind waren mijn tweelingbroer en ikzelf ontgoocheld toen we opgroeiden. Want we dachten dat mensen veel meer bezig waren met diepgang dan wat in werkelijkheid het geval is. Is het niet mooi om samen in de diepte te gaan met mensen die je vertrouwt? Om samen aan tafel aan te schuiven met inzichten, meningen. ontroering en wrok. Met in je handen de levensvragen of antwoorden die je in de loop der tijd gevonden hebt."

een ontzettend leuk boekje! niet alleen om te lezen naar vooral om te gebruiken, te delen, door te geven en met elkaar de diepte in te gaan. Met 45 thema's zoals: liefde, geluk en woede. Onzekerheid, zelfrespect en natuur. Kortom, thema's die ertoe doen. En elk thema wordt begeleid met vragen en mooie woorden, warm en troostend soms.

Achterflap: 'Ons 45 graden biedt de mogelijkheid om elkaar op een leuke manier (beter) te leren kennen. Een fijne tijd samen om écht naar elkaar te luisteren. Ideaal om er samen met je gezin, familie, collega's, klasgenoten, leefgroep, vrienden of vriendinnen mee rond de tafel te gaan zitten. Het spreekt voor zich dat je een doorgeefboekje laat rondgaan.'

Kobe dankjewel dat ik dit gesigneerde recensie exemplaar mocht ontvangen. Nu er weer koudere dagen aankomen zal het boekje best meer dan eens ter tafel komen.♡

Meer recensies van Iti boekjuweeltjes