Superb leesvoer ...

José José
26 mrt 2020

Naar mijn bescheiden mening wordt Rob alsmaar beter en beter. Meer diepgang en meer intense spanning die je vanaf de eerste letter tot de laatste punt blijft vasthouden. De karakters krijgen meer smoel naarmate de serie vordert en dat is wat mij betreft een grote toevoeging. Het lijkt op een aparte verhaallijn die bij ieder deel in de serie prachtig wordt opgebouwd waardoor ook dat aspect je intrigeert en doet snakken naar meer.
Daar waar het in het begin leek dat Erika best een ijskonijn is krijgt ze steeds meer een "humanere" touch waardoor je alleen maar meer in haar geïnteresseerd raakt en van haar gaat houden.
Ook haar collega's raken een diepe snaar op bepaalde momenten.
Dit deel brengt je soms in verwarring maar uiteindelijk snap je de hele gang van zaken, perfect opgebouwde spanning met hier en daar een twist van jewelste. Vooral de laatste twist zag ik niet aankomen!! No spoilers uiteraard ;-)
Ook de setting spreekt tot de verbeelding, De achterwijken met zijn enge donkere steegjes, de nachtclubs met hun obscure klanten waar best wel wat freaks ronddolen uit allerlei lagen van de bevolking. Het triggert je brein en zet aan tot doorlezen!
Te snel was het boek weer uit en nu weer wachten op een volgend deel ..... geduld is niet mijn sterkste karaktereigenschap :-P

Kortom: Een serie om van te watertanden - stuk voor stuk toppertjes die gelezen (zouden) moeten worden! Doe je best ;-)

Meer recensies van José