Geweldige roman!
Ik zag massa's lovende recensies. Ik zag mensen het boek lezen en herlezen. Ik zag dit boek een internationale bestseller worden. Ik zag Taylor Jenkins Reid haar naam op nog meer romans verschijnen. Ik zag mezelf dit boek uiteindelijk 5 dikke sterren geven. 'De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo' was ronduit fantastisch.
Het Hollywoodgehalte stoorde me allerminst, bleef binnen de perken. Alle relevante personages werden interessant neergezet en Evelyn Hugo fascineerde me mateloos, net zoals ze dat bij Monique deed. Deze roman leest als een trein en ik werd alleen maar meer en meer benieuwd naar de ontknoping. Die stelde allerminst teleur. Ik ben blij dat Evelyn Hugo mijn pad kruiste en ik hoop dat ze dat van vele romanliefhebbers mag kruisen.
'De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo' is een aanrader voor elke fan van een steengoede roman. Iemand die op zoek is naar een sterk verhaal en even helemaal wil verdwijnen in glamour, drama, échte liefde en hechte vriendschap.
Ik heb alvast alle anderen boeken van Taylor Jenkins Reid op mijn verlanglijstje gezet.