Goeie Reread

Live Your Life Reading Live Your Life Reading
26 mrt 2023

Ik heb dit boek een aantal jaar geleden ook gelezen en hem 5 sterren gegeven.

Ik besefte me tijdens het lezen dat ik me alles uit de Appwereld nog wel herinner, maar alles van de Echte wereld niet meer. Dus ik voelde maar gedeeltelijk als een Reread.

Ik begon op 6 november en werd daarna ziek. Gisteren heb ik het boek toch weer opgepakt en vandaag was hij uit.

Ik ben er doorheen gevlogen en heb ontzettend genoten van get verhaal, de diepgang,de karakters en alle informatie die je gaandeweg krijgt, die stuk voor stuk een puzzelstukje voorstellen van een puzzle.

Het is echt een Young Adult verhaal, dus ik merkte wel dat ik hem deze keer net iets te simpel geschreven vond voor wat ik inmiddels gewend bent, maar het maakte het verhaal niet minder goed en ik heb bijzonder genoten van die orginele verhaal.

Ik mag wel hopen dat wij nooit naar een virtuele wereld verhuisd worden waarbij onze lichamen achterblijven zonder dat we weten wat ermee gebeurt, zonder dat we zelf nog iets te zeggen hebben over in welke wereld we willen leven.

Kapitalisme is iets waar ik een hekel aan heb en de reden waarom komt in dit boek naar voren. Rijkdom loont, en mensen in armoede hebben niks meer te zeggen. Walgelijk.

Prachtig boek en ik kan niet wachten om deel 2 te lezen. Ik weet het, dat zei ik destijds ook, maar hij staat in de kast dus ik ga hem, na een recensie explaar, lezen!!

4 sterren voor Unplugged

Meer recensies van Live Your Life Reading