Advertentie
    Marieke Scheers Hebban Recensent

Vorig jaar kerst werd een grote ramp toen Scarlett had bedacht dat het uitzoeken van de voorouders van de familie een leuk kado voor hun gezin zou zijn. Het zorgde echter voor grote verdeeldheid in de familie.

Nu een jaar later verhuist Scarlett naar Porthmellow, waar zus Ellie woont in het huis van hun overleden tante. Het is beter voor haar werk zegt ze, maar ze heeft hele andere plannen. Ze belandt midden in de voorbereidingen voor het Porthmellow winterfeest en vervolgens Kerst en ze voelt zich al snel thuis tussen de bewoners, vooral bij Jude. Maar dan blijkt haar zoektocht meer problemen dan antwoorden op te leveren.
Ook zus Ellie voelt zich thuis in Porthmellow, na jaren lang te hebben rondgereisd. De nieuwe buurman Aaron helpt daar ook zeker aan mee, maar welke geheimen draagt hij met zich mee?

Het is heerlijk verhaal, waarin het havenplaatsje Porthmellow en de inwoners centraal staan, en in dit tweede deel de familie van Scarlett en Ellie een grote rol spelen. Vol geweldig uitgewerkte personages waarbij iedereen wel een geheim lijkt te hebben. Er is ontluikende liefde, een geweldig feest, herstellende familiebanden en een hoop leugens en toch komt alles op z’n pootjes terecht. Het afwisselende perspectief tussen Scarlett en Ellie zorgt ervoor dat er constant vaart in het verhaal zit. Met humor, liefde en af en toe een paar tranen is dit echt een heerlijke roman.

Reacties op: Heerlijke roman in kerstsfeer

1
A Perfect Cornish Christmas - Phillipa Ashley
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker