Heerlijk boek!
- Dit boek heb ik mogen lezen voor de Hebban Debuutprijs 2025.
- Ook als je geen kattenmens bent sluit je Meneertje vanaf pagina 1 in je hart. Het boek is met zeer veel humor geschreven, is ontroerend zonder sentimenteel of klef te worden, laat je af en toe schateren van het lachen en een traantje wegpinken door verdrietige gebeurtenissen. De vrienden en de huisgenoten van kat Meneertje worden stuk voor stuk, vanuit het kattenperspectief, zeer beeldend beschreven en het is een feest om samen met hem op avontuur te gaan om iedereen te leren kennen.
- Sanne Vogel heeft dit boek recht uit het hart geschreven met een zeer persoonlijk verhaal. Mooi, ontroerend en een aanrader. De schrijfstijl is vlot, helder taalgebruik; geen wollig gedoe.