Persoonlijk en inspirerend verhaal
Boer in de bergen van Judith Malotaux.
Wat een leuk boek is dit. Met veel enthousiasme vertelt Judith over haar avontuur om haar werk als jurist achter zich te laten en om ervoor te kiezen in haar eentje de Pyreneeën over te trekken.
Ze volgt haar droom, wat een lef en inspirerend is het ook!
Ik moet wel bekennen dat ik het tv-programma nog nooit heb gezien en ook niet van deze auteur had gehoord voordat ik dit boek onder ogen kreeg.
Het begin van het boek gaat over de jeugd van Judith en hoe ze tot haar keuzes komt.
Daarna volg je haar op haar avontuur.
Mooi om te lezen, ze is eerlijk en spiegelt het niet mooier voor dan het is. Ook de negatieve dingen worden beschreven, want niet alles is gemakkelijk. Maar wat een veerkracht heeft ze.
Ze vond er rust, ruimte en verbinding met haarzelf en met de natuur.
En wat heeft ze veel geleerd, mooi om te lezen dat de eenvoud van de het leven van de koeien haar doet realiseren wat voor haarzelf echt belangrijk is in het leven.
Het boek is erg toegankelijk, het leest gemakkelijk. De beschrijvingen van de omgeving en het berglandschap zijn zo geschreven dat het net is alsof je erbij bent.
Een persoonlijk en inspirerend verhaal, ik heb het in een adem uitgelezen.
Ze volgt haar droom, wat een lef en inspirerend is het ook!
Daarna volg je haar op haar avontuur.
Ze vond er rust, ruimte en verbinding met haarzelf en met de natuur.
Een persoonlijk en inspirerend verhaal, ik heb het in een adem uitgelezen.