wachten op het vervolg

Cindysbooksofromance Cindysbooksofromance
17 mrt 2023

De New Yorkse Lucy heeft net afscheid genomen van haar beste vriendin Jess die verongelukte. Op haar begrafenis heeft ze Jess beloofd om eindelijk de tijd te nemen om een boek te gaan schrijven. Daarvoor besluit ze om voor drie maanden een huisje te huren in Clifford's Cove zodat ze dicht bij de zee kan zijn. Ze heeft nog totaal geen idee waarover ze wil gaan schijven, maar de afstand van haar familie, vooral dan haar moeder, en haar verveldende baas zullen haar vast goed doen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eenmaal in Clifford's Cove bekijken de mensen die er wonen haar heel erg, en al snel wordt duidelijk dat men hoopt dat Lucy het 20 jaar geleden verdwenen meisje Louise is. Lucy zou het eigenlijk niet heel erg vinden, maar dan er komen nog meisjes in aanmerking om de verdwenen Louise te zijn...
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat wist dit boek mij te verbazen! Heerlijk hoe ik meegenomen werd into criminal investigation. Ik kon het boek niet snel genoeg uit hebben. Het enige wat voor mij miste was echte romantiek. Er zaten wel enkele passionelere stukjes in, en wie het boek las weet wel wat ik daarmee bedoel, maar het liet me echt verlangen naar meer, want het is duidelijk dat de schrijfster dat ook wel in zich heeft!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het verhaal werd bij momenten misschien toch niet meer heel geloofwaardig, en ik blijf dus wel met vragen zitten, zoals waarom die gelijkenissen zo treffend zijn, ikzelf had er een bepaalde theorie over, dus ik ben heel erg blij dat er een vervolg op dit boek geschreven werd!

Meer recensies van Cindysbooksofromance