recensie kan spoilers bevatten als je July nog niet las

Cindysbooksofromance Cindysbooksofromance
16 mrt 2023

Ellie zat samen met July gevangen, wanneer ze wisten te ontsnappen was Jax diegene die zich over Ellie ontfermde, sindsdien heeft hij Ellie geen moment meer uit het oog verloren.

Het verhaal gaat verder na deel 1, July, dus als je dit niet gelezen hebt zul je wat achtergrond missen. Bij mij was het enkele maanden geleden en ik wist nog wel wie Ellie was, maar toch snapte ik niet helemaal meer hoe ze zo snel in Jax zijn leven terecht kwam. Hoewel ik de Mayson broers super graag gelezen heb en July ook, ergerde ik me bij dit verhaal vooral in de eerste helft precies wat aan de familie. Ik vond ze ontzettend opdringerig, heel Ellie haar leven overnemend, en nochtans was Cash mijn favoriete Mayson broer .

Ik snap die hele BOEM niet zo zeer meer, vooral in dit geval dan, hij zag Ellie op haar meest kwetsbare moment, en wist meteen dat zij de vrouw van zijn leven was? Dat hij haar daarna ook meteen in huis opnam kan ik wel begrijpen, maar dat iedereen hen vanzelfsprekend als een koppel zag vond ik niet geloofwaardig.

Wat ik zelf ook lastig vond, was dat ik wat achtergrond over Jax miste, beroepsmatig dan wat zijn rol exact is, ik had dat ook al bij het vorige deel, want daar kwam Jax ook al in aanraking met deze zaak, ik vermoed dus privé detective, maar het is vervelend om zo’n los eindje te hebben .

Al met al is het een leuk smutty boek, maar ikzelf miste inhoud en diepgang…
Ik twijfel daardoor zelfs of ik de rest van de serie nog wel wil gaan lezen

Meer recensies van Cindysbooksofromance