Ik wil meer van Lisette lezen/luisteren
Opgelet voor spoilers als je deel 1 nog niet gelezen hebt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Na de breuk gaat Ferdi weer helemaal los, neukt alles wat maar enigszins interesse in hem toont en toch wil hij Abby terug voor zich winnen, lastige combinatie
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Waar in het eerste deel vooral Ferdi op mijn sympathie kon rekenen had ik hem in dit hoofdstuk wel eens een schop onder zijn kont willen geven, evenals Abby trouwens hoor! Roderick blijft een vervelend personage maar die heb je in het dagelijkse leven ook, dus deal with it.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De korte hoofdstukken, de luchtigheid ondanks ook zwaardere thema’s en de fantastisch leuke stemmen maakten dit audioboek weer erg fijn om te beluisteren!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wederom wist Lisette me dus te verrassen. Geen typisch voorspelbare feelgood. Enerzijds erg jammer voor de personages, maar als lezer maakt het me ontzettend benieuwd naar het laatste deel. Het is als vanaf nul (laat ons eerlijk zijn, ver onder het vriespunt zelfs) een relatie te proberen opbouwen. Zooooo benieuwd of Ferdi erin weet te slagen zijn Abby terug te winnen!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben trouwens de naam Kikker een paar keer tegengekomen, na wat opzoekwerk blijkt dus dat hij hoofdpersonage is in de verkikkerd serie, dus ik heb deze alvast op mijn tbr lijstje toegevoegd.