Dansen tussen wilde rozen

Cindysbooksofromance Cindysbooksofromance
17 mrt 2023

Bo trekt na haar relatiebreuk met haar beste vriend Jerome naar de Côte d’Azur. Niet geheel zonder dubbele agenda, want Bo heeft een gegronde reden om net naar daar te trekken, ze wil namelijk een plaats uit haar dromen terugvinden.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoewel het eerste deel van het verhaal wat vlak en voorspelbaar bleef wist het plot me wel erg te verrassen. De spanning werd toen goed overgebracht op mij als lezer. Ik kon de verandering in het verhaal goed voelen en werd meteen nieuwsgierig naar meer van deze auteur.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit verhaal is vanuit het ik-perspectief in de tegenwoordige tijd geschreven en dat is ook wat ik het liefste lees. Een leuke toevoeging had misschien wel een hoofdstuk vanuit Benoit geweest ( en dan liefst eentje van toen hij 14 jaar was ) of enkele hoofdstukken vanuit Jerome.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De romantiek is jammer genoeg minder voelbaar, maar dat is niet iets waar niet aan gewerkt kan worden, want volgens mij had dit verhaal wel het potentieel om naast de spanning ook de romantische gevoelens goed over te brengen.

Meer recensies van Cindysbooksofromance