omvergeblazen van de diepgang

Cindysbooksofromance Cindysbooksofromance
11 mrt 2023

Libby heeft al bijna een jaar ‘iets’ met Owen, maar Owen wil nooit met haar uit, enkel met haar tijd spenderen in haar slaapkamer of op een hotelkamer. Door Owen begaat Libby een gigantische blunder die haar vrienden heel moeilijk kunnen verteren. Daardoor besluit Avery in actie te komen en samen met haar collega Adam, die al jaren heimelijk een oogje op Libby heeft, haar aan een twaalfstappenprogramma te onderwerpen. Alleen moet Libby het, zoals elke verslaafde die wil afkicken, ook echt wel willen.

Libby Garrett is de beste vriendin van Avery Shaw uit het eerste deel van deze reeks. Samen met Avery maakt Libby deel uit van een Betagroep, een studiegroepje van nerds.
Dit tweede deel is helemaal afzonderlijk te lezen, al denk ik wel dat het net iets fijner is om het op volgorde te doen.

In het begin had ik wat moeite om in het verhaal te komen en het verhaal had wat de neiging om saai te worden. Dit keerde gelukkig wel naarmate Adam zijn achtergrond duidelijker werd.

In deze YA werd ikzelf weer omvergeblazen van de diepgang die het verhaal in zich had, vooral Adam en zijn motieven hebben me heel erg geraakt. Ik moest door zijn onbaatzuchtigheid zelfs bijna een traantje wegpinken.

Ik had ergens verwacht dat er nog delen in de serie zouden komen, maar dat blijkt dus niet het geval te zijn.
Ik heb Cinder en Ella van deze auteur ook al heel lang op mijn TBR staan, dus daar wil ik ook snel werk van maken, want ik heb de YA smaak weer helemaal te pakken!

Meer recensies van Cindysbooksofromance