sterk begin van de serie

Cindysbooksofromance Cindysbooksofromance
10 mrt 2023

Mia heeft een blog onder de naam Girl Geek, daarop kondigt ze een Maagdenmanifest aan. Daarin haalt ze diverse voorbeelden aan van maagden die in het verleden zelf niet konden ‘profiteren’ van het intact houden van dat dunne vliesje. Ze besluit dan ook haar eigen maagdelijkheid te verkopen aan de hoogste bieder en er zelf de vruchten van te plukken.
In haar online game groep had ze niet zoveel protest verwacht van FallenOne. Ze speelden nu al een jaar samen en Mia dacht een klik met hem te hebben, maar hij laat duidelijk weten het niet eens te zijn met Mia haar beslissing, net als haar beste vriend Heath.
Hoewel ik al bij het eerste hoofdstuk een gevoel had waar het boek heen gaat wist het verhaal me wel heel erg te boeien. De gevoelens kwamen sterk op mij over en de erotische scènes zijn heel mooi geschreven.
Beide karakters zijn goed neergezet ook als is het verhaal enkel vanuit Mia verteld, je voelt de angst van Adam ook en mijn respect voor hem groeide met elke bladzijde!
Ik had de blurb niet gelezen en dit boek stond al even op mijn TBR dus blij dat ik die kan afvinken. Halverwege heb ik even gespiekt om te zien over wie deel 2 en 3 in de serie gaan, dus het was even schrikken (vooral schrik voor een cliffhanger en niet meteen deel 2 kunnen lezen wegens tijdsgebrek) toen ik zag dat de hele serie over Mia en Adam gaan. Gelukkig was er geen sprake van een cliffhanger .
Ik had nochtans ook graag meer over Heath en Persephone gelezen ook!

Meer recensies van Cindysbooksofromance