Advertentie

Joëlla van der Breggen schreef blogs over haar eigen leven als moeder en werkende vrouw. Deze blogs zijn gebundeld in dit kleine boekje “Iedere dag wat…-blogs uit het leven van een moeder”.

De gele vrolijke cover met een stapel kleren en erboven uitstekende benen in spijkerboek en laarsjes, valt goed op en is een mooie opmaat voor de inhoud.
In 38 korte verhalen schetst ze op een luchtige manier herkenbare alledaagse gebeurtenissen met haar opgroeiende puberzoon en -dochter, haar man en haar huisdieren.
Gewoon een leuk boekje om tussendoor te lezen en af en toe te grinniken bij herkenbare stukjes. Een beetje humor schuwt ze ook niet.

[Pechdag]: “Eigenlijk weet ik het al: het wordt zo’n dag […]. Eerst maar koffie! Ik ben gelukkig snel beneden, omdat ik de laatste twee treden van de trap mis.”
[Omdenker]: “Kijk Joël , zei hij, ik leef altijd in de HOOP om slank te worden. Als ik slank was geweest, leefde ik altijd in de ANGST, om dik te worden. En wat is nu beter? Leven in hoop of leven in angst?”

Lekker ontspannend boekje voor bij de koffie, waar je vrolijk van wordt.
De wereld is vol verhalen.

Reacties op: Iedere dag wat

1
Iedere dag wat... - Joëlla van der Breggen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners