Advertentie
    Marieke Scheers Hebban Recensent

Een leuke feelgoodroman, maar het is in het begin verwarrend. In het eerste hoofdstuk maken we kennis met Gemma die in Amerika op een vliegveld zit met twee tickets. Een naar LA voor een trouwerij van haar beste vriendin, waar ze bruidsmeisje zal zijn en een andere naar Chicago waar haar ex (maar ook de liefde van haar leven) gaat trouwen. Gaat ze naar haar vriendin of gaat ze de “wedding crashen” van haar ex? In Hoofdstuk één gaat ze inderdaad naar Chicago, maar in Hoofdstuk twee krijgt ze informatie waardoor ze kiest voor de trouwerij van haar vriendin. HUH? Beide keuzes zijn gemaakt na een gesprek met Matt, die achter de bar staat in een horecagelegenheid op het vliegveld.

Dan blijkt dat het een boek is dat geweldig in elkaar zit, want de beide keuzes worden als verhaallijn uitgewerkt en lopen parallel in hetzelfde tijdsbestek. Er zitten grappige overeenkomsten in beide verhaallijnen en dat maakt het erg leuk om te lezen.

Love connection is een What-if boek waarbij je ziet wat er gebeurt wanneer de andere keuze wordt gemaakt en een verhaal over het lot en echte liefde. Echt leen leuk boek om te lezen, vol humor en liefde, maar wel blijven opletten.

Reacties op: Wat als je de andere keus maakt

1
Love Connection - Camilla Isley
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker