binnenkomer
Eens in de zoveel tijd heb je het; een boek die je raakt, van binnen op een bepaald niveau. Een boek die je niet in 1 ruk kan uitlezen, maar waar je stap voor stap de hoofdstukken omarmd. Eliane beschrijft niet alleen haar eigen rauwe proces tot wording wie zij nu in essentie is, ook geeft ze sessies aan het eind van elk hoofdstuk die je stap voor stap met een QR code zelf kan volgen, luisteren en inzichten ontvangen over jezelf. Zelf heb ik de app al vanaf het begin dat House of DeepRelax bestaat, voor mij een meerwaarde in mijn dagelijks bestaan. Niet elke dag heb ik de tijd, niet elke keer is het even 'leuk'. Wel weet ik dat ik het ineens in een dag mis en dan weer de app gebruik met mijn oortjes in, even me-time en besef dat ik het te weinig doe. Na de diverse cursussen bij Eliane gevolgd te hebben, is dit boek een geweldige aanvulling voor mij. De sessies op de app geven mij houvast op momenten dat ik het nodig heb en welke ik ook beluister, het heeft altijd net datgene wat ik eigenlijk nodig heb. Het is thuiskomen in jezelf, in een warm bad die elk mens in essentie is.