Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Denise bewijst opnieuw dat ze weet wat schrijven is

Daphne is op aanraden van haar vriend een cursus gaan doen en werkt nu op de administratie van een sanitair groothandel. Dit werkt vindt ze oersaai en ze hoopt nog steeds ooit door te breken als actrice. Als haar oude werkgever haar vraagt of ze weer wil mee spelen in het kerstspel twijfelt ze niet lang, ondanks dat ze kerst eigenlijk met haar familie en vriend zou vieren.

Wat heeft Denise weer een heerlijk verhaal neergezet. Ik was al enthousiast over haar schrijfstijl maar met dit verhaal bevestigd Denise nogmaals dat ze weet wat schrijven is.

Denise heeft een beeldende schrijfstijl waardoor ik de verschillende situaties levendig voor me zag. Ik zag het landgoed voor me als een echte kerstlocatie. En ook kat Odin heb ik meteen in mijn hart gesloten.

Ik kon me heel goed in Daphne verplaatsen, en kreeg al vanaf het begin de kriebels van Ben. Denise weet verschillende leuke plottwist in het verhaal in te bouwen waardoor ik echt door het verhaal heen gevlogen ben. Ik wilde steeds weten hoe het verhaal verder ging.

Vooral de groei van Daphne heeft Denise erg goed beschreven en ik heb een aantal keer echt moeten lachen om de manier waarop ze dingen omschreef in het verhaal.

Tijdens het lezen luisterde ik het verhaal ook. Dit verhaal is ingesproken door Lotte Harlings en ze heeft een aangename stem.

Wil je een heerlijke feelgood lezen waarbij je echt in kerstsfeer waant, dan moet je Hopeloos verliefd in het kersthotel echt oppakken.

Dit boek ontvingen wij van Loft Books in ruil voor een recensie. Dit beïnvloedt onze mening niet.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Veronique van De Koukleumpjes