Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Wat een heerlijk begin van een serie

Veronique Wilbrink 18 september 2023
Ik las Stil maar, het eerste deel in de Gina Harte-serie, geschreven door Carla Kovach. Bryan zei al vaker dat ik deze serie moet gaan lezen en nu denk ik waarom heb ik er zo lang mee gewacht. Wat een goed begin van deze serie. Gina Harte en haar team worden bij een vondeling geroepen. Dan krijgen ze de tip om bij de baby DNA af te nemen. Zo komen ze bij een vermiste vrouw uit. Deze vrouw blijkt al vier jaar vermist.

Wat meteen opvalt is dat Kovach een andere invalshoek heeft dan de meeste thrillers. Uiteraard gaat het over het vinden van de dader, maar ook wordt er voldoende aandacht besteedt aan hoe het het achtergebleven gezin vergaat maar ook hoe agenten zich staande houden bij moeilijke zaken. Dit is erg verfrissend. Ik heb dan ook het tweede deel Dit heb je verdiend al klaar gelegd om snel te gaan lezen. Hou je van een spannende en goed geschreven thriller? Dan kan ik deze echt aanraden mocht je deze nog niet gelezen hebben.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Veronique Wilbrink

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.