Prima vervolg

bookstamel bookstamel
18 mrt 2022

Yes daar gaan we dan. Ik begin zoals altijd bij de cover van het boek en deze vind ik heel tof. De tekening past perfect bij bij het verhaal en de kleuren zijn echt heel tof! De titel vind ik ook helemaal prima. De flaptekst mag van mij iets compacter maar geeft prima weer waar het boek over gaat.

Dan is het tijd om naar het verhaal zelf te gaan. Als eerste wil ik een compliment maken naar Marjo voorheen schreef zij namelijk samen met haar nicht onder de naam Johanna Lime. Helaas overleed haar nicht en moest ze alleen gaan verder schrijven. Maar wat ik dus zo knap vindt is dat je bij deze serie totaal niet merkt dat ze alleen verder is gaan schrijven. Ze neemt de geest van haar nicht dus perfect mee in deze nieuwe serie. Daarnaast merk je wel dat ze als auteur blijft groeien. De personages in dit verhaal zijn goed doordacht en erg interessant. Zonder teveel in details te treden over hoe de personages eruit zouden moeten zien weet ze zo’n beeld te schappen dat je de personages perfect voor je kunt zien en heerlijk met ze mee kan leven.

Lees mijn complete recensie hier https://www.bookstamel.com/2022/08/16/recensie-geestenpoort-van-johanna-lime-2/

Meer recensies van bookstamel