Betoverend einde van een prachtige serie

bookstamel bookstamel
9 mrt 2022

Ooh jongens laat ik beginnen bij de cover van dit boek. Ik vind deze echt weer zo ontzettend mooi. Daarnaast past die dus super goed bij de eerste twee delen van de Decadentia serie. Decadentia is echt een pareltje in elke boeken kast. De titel Represaille past perfect bij het verhaal. Het is jullie vast niet ontgaan dat dit boek een echte dikkerd is. Het is dan ook geen boek dat je even in een dag uitleest.

Maar goed dat ik wat langer over dit boek deed was helemaal niet erg! Wat ik wel vervelend vond was dat ik hem toch af en toe moest weg leggen want op de spannende momenten ben ik toch geneigd het boek op te pakken en tja die is toch echt wat te zwaar voor mijn handen. Tijd om jullie wat over dit slot deel te vertellen wat ik best moeilijk vind want ik ben helemaal lyrisch over dit boek maar wil ook niet teveel verklappen.

De personages in het verhaal kennen we natuurlijk al uit deel 1 en 2 tenminste de meeste dan! Zelf vind ik dat erg prettig want daardoor heb je gelijk een band met deze personages. In dit deel wordt je met je emoties weer flink heen en weer geslingerd. De spanning is natuurlijk om te snijden maar daarnaast zul je regelmatig in je zelf NEE roepen of misschien wel een traantje weg poetsen. Dit boek zit namelijk boordevol allerlei emoties. Van liefde tot verdriet van geluk tot pech echt niks blijft je gespaard. Dit zorgde er natuurlijk wel voor dat ik op het puntje van mijn stoel zat.

Een uitgebreide recensie vind je op www.bookstamel.com

Meer recensies van bookstamel