Helaas fixt zam het voor mij niet
Laat ik gelijk bij het positieve punt beginnen de cover! Want zeg nou zelf deze cover is een dikke 10 waard ik vind hem echt prachtig. Dit is zo’n boek dat ik puur alleen vanwege de cover al niet kan weerstaan. Daarnaast was ik erg nieuwsgierig geworden naar het verhaal door de flaptekst dus die zit ook dikke prima in elkaar. Maar dan gaan we naar het verhaal zelf en daar houdt de positieve sfeer wel een beetje op helaas.
Want als we het over het verhaal hebben dan is het eerste dat bij mij op komt dat de auteur teveel heeft willen vertellen in een verhaal. Het verhaal was in een ontzettend hoog tempo en er gebeurde heel erg veel. Ook sprong je voor mij gevoel regelmatig in de tijd of omgeving ik weet niet zo goed hoe ik dat moet omschrijven. Stiekem vind ik dit heel erg jammer want ik denk dat het verhaal zeker wel potentie heeft maar dat het wat rustiger opgebouwd had moeten worden. Wat meer tijd en aandacht en wat minder dat gehaaste gevoel. Dan had je ook veel meer een band met de personages kunnen ontwikkelen wat ik nu af en toe erg lastig vond.
Mijn uitgebreide recensie vindt je op www.bookstamel.com