Verkeerd in de markt gezet

bookstamel bookstamel
7 mrt 2022

Ik heb dit boek mogen lezen voor de leesclub van Hebban! Ik had super veel zin in het boek want online werd het weggezet als een heerlijke chicklit alle bridget jones!

Tja en toch ben ik dus helaas niet zo heel positief over dit boek. Dat komt vooral omdat het boek in mijn ogen verkeerd in de markt is gezet. Wendy Devisch krijgt hier door dus een lagere beoordeling dan dat ze eigenlijk zou verdienen! Want hoewel Lovers en losers zeker geen luchtige chicklit is heeft Wendy wel een mooi verhaal geschreven. Lovers en Losers gaat namelijk echt over zelf liefde. Leren om van jezelf te houden en jezelf het waard te vinden. Het verhaal wordt vertelt vanuit het ik perspectief van hoofdpersonage Isa. Dit personage leren we in het verhaal dan ook goed kennen en maakt een mooie groei door. Echter mis ik wel een beetje meer achtergrond informatie bij de bij-personages daardoor blijven deze personages wat vlak en was het moeilijker om met deze personen een band op te bouwen. '

De schrijfstijl van Wendy is fijn maar dat word helaas in mijn ogen te niet gedaan door de Engelse termen en Qoutes. Ik kies een Nederlands boek omdat ik Nederlandstalig wil lezen (Met mijn dyslexie gewoon makkelijker). Eens een keer een Qoute vind ik dan niet zo erg maar helaas was er hier elk hoofdstuk een en vloog er regelmatig een Engelse term om je oren.

Ik kan dan ook niet anders dan dit boek 2 sterren geven sorry Wendy! Maar als je houdt van boeken met een mooie boodschap, en het niet erg vind dat er Engelse Qoutes en termen instaan dan is dit boek het misschien wel helemaal voor jou! Ik zou zeggen ga het lezen en vorm je eigen mening.

Donderdag komt er een uitgebreide recensie van dit boek online op www.bookstamel.com

Meer recensies van bookstamel