Een heerlijk fantasy boek

bookstamel 21 december 2019
Raaf is voor mij een sprookje zoals een ouderwetse troubadour hem zou kunnen vertellen. Een magisch verhaal maar wel een waar je je koppie bij moet houden. Raaf is geschreven als een Fantasy boek voor volwassen en door de manier van schrijven zou ik hem daar ook onder plaatsen. Soms gebeurde er zoveel dat je even dacht van waar was ik ook alweer. Toch denk ik dat de young adult lezers dit ook een heerlijk boek kunnen vinden.

De hoofdpersoon in dit boek is Raaf. Raaf is zowel vogel als mens en duidelijk op een missie. We zien raaf veranderen van een onzeker jochie naar een meer volwassen personage. Maar het personage dat mijn hart heeft gestolen vanaf het aller eerste moment dat die in beeld kwam was Balderus een pratende kat. Balderus heeft de zelfde flair als de kat uit Alice in Wonderland alleen net een beetje meer humor tenminste dat vind ik dan. Ook de Heksen vond ik een super leuke toevoeging.

Een uitgebreide recensie vind je op mijn blog.

Meer recensies van bookstamel