3,5 ster

Cindysbooksofromance Cindysbooksofromance
12 mrt 2023

Faye werkt als flapper in Old Money, het casino van Vincent Wilde, maar wanneer ze op een dag zijn zoon ontmoet nadat Vince werd vermoord is ze er zich niet van bewust dat hij haar nieuwe baas is. Ze is in de veronderstelling dat hij waanideeën heeft noemt hem in de veronderstelling dat hij een spelletje met haar speelt zelfs de meest sexy baas die ze ooit had.
Had ik al gezegd dat ze zichzelf nogal makkelijk in de problemen werkt?

Ik hield heel erg van het karakter van Faye, ze is totaal niet op haar mond gevallen en net daardoor valt ze op bij Alex, ze kan hem aan het lachen brengen, maar iets in haar is ook zorgzaam, iets wat hij sinds de dood van zijn moeder niet meer ervaren heeft bij vrouwen.

Een minpunt vond ik dat het verhaal nogal kort was, alles ging erg snel en ik had het wel fijn gevonden had dit verhaal meer om het lijf kunnen krijgen…

Ik vond het heel fijn om me in te leven in Alex, de man die opgroeide als zoon van een maffiakoning die gedoemd was met een maffiaprinses te trouwen, hoe hij er alles aan wil doen om alles te legaliseren en de fouten van zijn vader recht te zetten.
De maffiaprinses was trouwens ook een goed neergezet personage, zo benieuwd naar haar verhaal, want ik heb zo een vermoeden dat we daar meer over te weten komen in het volgende deel .

Ik heb dit boek geluisterd, de stemmen vond ik heerlijk om naar te luisteren, de intonatie en inleving zaten goed.

Meer recensies van Cindysbooksofromance