Heerlijk genieten

Cindysbooksofromance Cindysbooksofromance
11 mrt 2023

Molly gaat op zoek naar huisgenoot en plaatste daarvoor een advertentie, ze kan geen enkele geschikte kandidaat vinden zonder piemel. Maar plots komt Declan opdagen, hij doet heel veel moeite om Molly er van te overtuigen dat hij wel eens de perfecte huisgenoot kon zijn. Hij is netjes, werkt gedurende de dag ( ideaal want Molly werkt ‘s nachts en zo zullen ze elkaar niet erg voor de voeten lopen ), kan naar eigen zeggen heerlijk koken… Komt daar nog eens bovenop dat het helemaal geen straf is om naar hem te kijken
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Declan en Molly worden al snel erg close met elkaar, waardoor Molly’s vader hem er zelfs van verdenkt homo te zijn. Maar Molly heeft een oogje op een van haar collega’s in het ziekenhuis en ook Declan heeft een oogje op zijn naaste collega. Declan geeft Molly erg effectieve tips om de aandacht van dokter Pieleman te krijgen, en al snel krijgen ze het geniale plan elkaar te gebruiken om reacties uit te lokken bij hun love-interesten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zowel Declan als Molly komen aan het woord zodat je in beiden hun ontluikende gevoelens meer inzicht krijgt, en zo leer je Declan dus iets beter kennen, want hij is de persoon waar mijn interesse vooral bij lag, hij heeft een diepere laag die je in eerste instantie niet zou verwachten, daarom dat ik ook zooooo aangenaam verrast was door dit leuke boek! Er komt niet veel erotiek aan te pas, maar de gevoelens en verlangens worden zo sterk overgebracht dat je als lezer ook helemaal voor Declan zou vallen
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit is het tweede boek dat ik van dit duo lees en ik kijk er nu al naar uit om nog meer van hen te gaan lezen!

Meer recensies van Cindysbooksofromance