meeslepend

Cindysbooksofromance Cindysbooksofromance
10 mrt 2023

Popster Oakley Ford wil graag samenwerken met King, een beroemde producer. Maar King heeft geen interesse zolang Oakley zich niet volwassener opstelt. Om King te overtuigen dat Oakley zich volwassen kan opstellen bedenkt zijn management een nieuwe strategie: hij moet iets beginnen met een gewoon meisje, type girl-next-door.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vaughn verloor twee jaar geleden haar beide ouders bij een auto-ongeluk, sindsdien zorgt ze samen met haar oudere zus voor haar twee broertjes. Financieel is dat zwaar, en wanneer er dan een voorstel op tafel komt te liggen waarbij ze twintigduizend dollar per maand kan verdienen door af en toe met Oakley Ford gezien te worden, kan Vaughn niet anders dan het spelletje meespelen…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik vond het heel leuk om terug iets van Elle Kennedy te lezen, alleen ik had het iets meer steamy verwacht, eerder zoals de Royals-serie, maar deze was echt wel zedig .
Toch wist het verhaal me al snel mee te slepen, ik vond de setting echt ook heel erg leuk, echt een verhaal waar een gewoon meisje zich kan inleven .
Niettegenstaande beide personages in eerste instantie elkaar niet lijken te mogen groeien ze tegen hun eigen verwachtingen in steeds meer naar elkaar toe en als lezer wordt je als het ware mee verliefd! Hoewel het verhaal erg voorspelbaar is, wist de plot op het einde me wel te verrassen, ik had mijn geld er namelijk op ingezet dat de geheimhoudingsverklaring wel een rol zou spelen…
Persoonlijk vond ik de twitterberichtjes niet altijd nodig, maar dat kan ook zijn omdat Twitter een medium is dat ik zelf niet gebruik .
Ook de benaming van Hij / Zij voor de aankondiging in de hoofdstukken vond ik iets minder geslaagd, ik begrijp niet goed waarom daar hun naam niet gewoon kon staan .

Meer recensies van Cindysbooksofromance