Advertentie

Samenvatting
Wanneer Miriam op de afdeling komt waar ze als vrijwilligster werkt, blijkt dat er een nieuwe bewoner bij is gekomen. Zijn naam is Gideon, hij is lid van een bekende rockgroep, heeft een ongeluk gehad en brengt de gemiddelde leeftijd behoorlijk naar beneden. Hij zit erbij alsof hij lichaam, maar geestelijk niet aanwezig is. Hij heeft een dwarslaesie overgehouden aan een auto-ongeluk en de zaal coördinator Lydia vertelt haar dat hij een gevalletje ‘laatste halte’ is, omdat hij vanaf zijn middel verlamd is, waarschijnlijk ook een hersenbloeding heeft gehad, zijn armen nauwelijks kan bewegen en niet praat.
Ze draagt Miriam op om met hem te gaan wandelen. Ze komt erachter dat ze dit leuk vindt om te doen en praat gemakkelijk tegen hem en verteld hem ook dat ze al over twee weken gaat trouwen en haar twijfels daarover. Dit kan ze omdat ze het idee heeft dat hij toch niet reageert, dan gebeurt er iets in zijn houding en heeft ze het idee dat ze hem echt ziet en belooft ze hem om te helpen.
De vraag is of hij dit toestaat, hij heeft namelijk een geheim!

Mijn mening
Een fijn boek om te lezen, miste alleen net iets meer achtergrondinformatie over de relatie tussen Miriam en Abraham. Toch is het wel duidelijk hoe alles in elkaar steekt.

Conclusie
Als je zin hebt in een kort feelgood verhaal die toch een duidelijk boodschap heeft, kom je zeker aan je trekken. Prettig om te lezen, ze heeft een fijne schrijfstijl en de boodschap komt goed over. Het feit dat de helft van de opbrengst naar de Stichting Sick & Seks gaat is een extra duwtje om dit zeker aan te schaffen.

Reacties op: ‘Onbeperkt’ - May Harper

8
Onbeperkt - May Harper
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker