Een must-read voor sprookjesliefhebbers

RBogerd RBogerd
28 mrt 2020

Samenvatting
Lorna, Amaryllis en Henry zijn nog steeds in het kasteel. Lorna maakt steeds meer vreemde dingen mee en wordt behoorlijk verscheurd door haar gevoelens, waar ze geen raad mee weet en de tegenstijdige informatie die ze krijgt vanuit verschillende personen om haar heen. Wanneer ze erachter komt wat Bobby zijn geheim is, krijgt ze hoop in de toekomst, die vlak daarna weer de bodem in wordt geslagen.

Quote: ‘ ‘Amaryllis…’ fluister ik verbijsterd, maar hij lijkt niet te merken dat ik bij het horen van die naam op sla misselijk word. Mijn maag draait zich om tot een knoop die zich elke seconde die verstrijkt strakker aansnoert.’

Zal het Lorna lukken om Bobbie te redden en te zorgen dat de betovering verbreekt?

Mijn mening
Het is een heel eigentijds en heerlijk geschreven sprookje. Alle ingrediënten zitten erin, een heldin, een schurk, een uitdaging, een wens, onverwachte gebeurtenissen, een moraal en de uiteindelijke beloning. Daarnaast is ook dit deel heel erg beeldend geschreven, ik blijf zeggen: Luna je bent geweldig! Chapeau! Ook dit deel is prachtig uitgevoerd, buiten de mooie cover en achterflap, is het binnenwerk weer een pareltje. Ik heb genoten en zal iedereen op deze twee boeken wijzen. Ik ben helemaal super-fan geworden, Luna is mijn held.

Conclusie
Dit magische hedendaagse sprookje kan zich meten met de grootste sprookjes ooit geschreven, het zal me niet verbazen als dit ooit gebeurt. Voor alle sprookjesliefhebbers een must-read.

Meer recensies van RBogerd