Dit verhaal wil je in één zit uitlezen!

Deveney Deveney
22 mrt 2026

De laatste zin van elk hoofdstuk lijkt een cliffhanger te zijn. Dit doet de auteur slim, want het is een absoluut lokkertje om weer een hoofdstuk te lezen. En weer een. Dit verhaal kan je leven redden is spannend door sensatie, maar ook spannend door angst en het mysterieuze.

Vanaf de eerste bladzijde ga je van Benny en Joy houden; je snapt direct waarom hun podcast een grote fanbase heeft. Hun vriendschap is de basis van het verhaal, maar het reikt nog veel verder. Het gaat over hoe relaties het leven verrijken en hoe relaties een ondergang kunnen betekenen.

Dit is een meeslepend mysterie met een meedogenloos en gestoord personage als “dader”. Tijdens het lezen dacht ik constant: dit zit goed fout.

Dit verhaal kan je leven redden gaat over rijzende podcasters, Los Angeles, vriendschap, liefde, scheidingen, rijkdom, uit elkaar groeien en weer dichterbij elkaar komen, geweld tegen vrouwen en de invloed van een ziekte op het dagelijks leven. Dit boek behelst een bijzondere en verfrissende combinatie van onderwerpen met als resultaat een verhaal dat je in één zit uit wilt lezen.

*dit boek ontving ik als recensie-exemplaar. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

Meer recensies van Deveney