De chemie spat van de pagina’s af!
Na het lezen van het eerste deel, Verdronken verleden, was ik erg benieuwd naar het vervolg, dus toen Yorrinda mensen zocht voor de blogtour, wist ik wat me te doen stond. Ik werd ingeloot en kon Verloren vertrouwen gaan lezen.
Mia en Jackson zijn beiden goed uitgewerkte karakters, die je het ene moment door elkaar wil schudden en het andere moment in je armen wilt sluiten. Het eerste deel las je door de ogen van Mia, dit deel beleef je door de ogen van Jackson.
De aantrekkingskracht tussen hen beiden is sterk, maar door de geheimen die beiden bij zich dragen, loopt hun relatie lang niet altijd soepel. Beiden voelen dondersgoed aan dat de ander zich niet volledig blootgeeft, in figuurlijke zin dan, want in letterlijke zin zeker wel!! De steamy scenes zijn gedetailleerd, maar nergens grof. Op fysiek gebied bestaat er geen twijfel over dat ze voor elkaar gemaakt zijn.
Terug naar de geheimen. Waarom heeft Jackson Londen verlaten om in Nederland te gaan werken als traumachirurg? Beetje bij beetje kom je daar achter, mede door de flashbacks van Jackson. Zijn leven was en is nog altijd niet gemakkelijk.
Daniel heeft er geen vrede mee dat Mia hem heeft verlaten en is nog steeds vastbesloten haar weer voor zich te winnen. Omdat Mia nog altijd wegrent bij problemen wordt hem dit nog gemakkelijk gemaakt ook. Maar Mia is niet meer zo naïef als zij vroegere was ten tijde van hun huwelijk en doorziet Daniel meer en meer.
Verloren vertrouwen draait, dat blijkt al uit de titel, om vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, vertrouwen in jezelf. Mia en Jackson zijn twee geloofwaardige personages, die door hun verleden moeite hebben met vertrouwen. Dit zorgt voor een mooi verhaal over twee mensen die dolgraag bij elkaar willen zijn, maar door hun verleden moeite hebben de ander hun volledige vertrouwen te schenken.
Het verhaal leest heerlijk weg door de soepele en toegankelijke schrijfstijl van Yorrinda. Ik heb genoten van dit tweeluik, zich afspelend in het ziekenhuis met een aantal knappe chirurgen en de dealing and wheeling die achter de schermen plaatsvindt.
Dank je wel Yorrina voor het recensie-exemplaar in ruil voor mijn eerlijke mening.