Leuk verhaal

Jamie Jamie
27 mrt 2020

Asher is het eerste boek in de Mayson broers serie van Aurora Rose Reynolds. Het boek is vertaald door Stefanie van Mol.

Dit boek gaat over November. November is opgegroeid bij haar moeder, al was die bijna nooit aanwezig. Haar moeder vertelde haar ook dat haar vader niets met haar te maken wilde hebben, maar een paar jaar terug kwam November erachter dat dit niet waar was. Nu kan November niet wachten om bij haar vader te wonen en haar familie te leren kennen. Ze kijkt ernaar uit om haar slechte herinneringen achter te laten in New York en in Tenessee opnieuw te beginnen. Ze gaat werken voor haar vaders club, een stripclub. Ze gaatde boekhouding doen en mag niet op de vloer komen. De eerste keer dat ze daar is komt ze op weg naar haar auto Asher Mayson tegen. Hij lijkt perfect tot hij zijn mond opendoet en aannames doet.

Asher had nooit moeite om een vrouw te krijgen tot hij November ontmoet. Voor haar moet hij moeite doen. Moeite die hij voor andere vrouwen nooit genomen zou hebben maar voor November.... Hij kan alleen nog maar aan haar denken, om haar de zijne te maken en haar te beschermen.

Ik vond het een leuk verhaal. Asher is een beetje een eikel met een beetje opgeblazen ego, maar hij kan ook echt een schatje zijn. November en Mason zijn echt een goed stel samen. De schrijfstijl vond ik prettig lezen en ik kan niet wachten op de verhalen van de andere broers.

Meer recensies van Jamie