Advertentie

Er was eens van Tamara Haagmans is een bundel met 3 moderne sprookjes hertellingen. In deze hertellingen hebben prinsessen geen prins nodig om hen te redden. Ze redden zichzelf en elkaar.

Appels & Elfenstof is het eerste verhaal en gaat over Noa. Noa bleef na het overlijden van haar vader achter met haar stiefmoeder Viola die haar aan een baan hielp bij Lang en Gelukkig Land als prinses. Daar leert ze Jolie kennen, die daar werkt als elfje.

Theekopjes & Motorlaarzen is het tweede verhaal en gaat over Nandi. Nandi werkt ook in Lang en Gelukkig Land als prinses. Hier heeft ze jaren van gedroomd en gelukkig kwam die droom uit. Het was ook de laatste druppel die haar relatie met Brian om zeep hielp. Maar nu kan Brian haar niet loslaten. In het park leert ze iemand kennen die zich voorstelt als Maikel die haar red als Brian te handtastelijk word.

Koekepan & Cocktails is het derde verhaal en gaat over Noortje. Noortje werkt net als de andere 2 meiden ook als prinses in Lang en Gelukkig Land. Hier heeft ze hard voor moeten strijden, want haar ouders laten haar bijna niets alleen doen. Elke dag als ze klaar is met werk staat 1 van haar 7 broers haar op te wachten, heel soms haar vader. Ze weet al een tijdje dat ze op vrouwen valt, haar moeder weigert het te erkennen want ze heeft te weinig ervaring volgens haar om dit te weten. Haar vriendinnen kennen haar privé situatie niet. Op een zeldzaam avondje stappen met haar vriendinnen leert ze Jenna kennen. Jenna werkt ook op het park en is de eigenaar van de baas van de kroeg waar Noortje en haar vriendinnen komen.

Er was eens is een heerlijke, romantische feelgood. Ik vond alle 3 de verhalen echt een genot om te lezen.

Reacties op: Heerlijke feelgood

11
Er was eens - Tamara Haagmans
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker