Advertentie

Set, Romance Scores! #2 is een bundel met 3 sport gerelateerde romance verhalen. Deze verhalen zijn geschreven door May Harper, Marijke Vos en Liz Hartevelt.

Balcontrole van Liz Hartevelt
Balcontrole gaat over Hartlyn en Bram. Hartlym speelt fanatiek voetbal bij het dameselftal 1 van de plaatselijke voetbalvereniging. Bram die door een domme fout vrijwilligerswerk moet doen voor de voetbalvereniging.

Hartlyn vond ik af en toe niet zo'n leuk personage.

Free Falling van Marijke Vos
Free Falling gaat over Tess en Kai. Tess en haar zus hebben een afspraak met hun moeder dat ze meer interesse in elkaar zullen tonen. Daarom gaat Tess met haar zus mee naar de sportschool voor een MMA westrijd. De wedstrijd van Kai.

Ik vond Tess en Kai een leuk koppel en heb van hun verhaal genoten.

Rebound van May Harper
Rebound gaat over Chaim, zijn zus Rivka en haar coach Milco. Rivka woont in Amerika en speelt daar professioneel basketbal. Chaim vertrekt naar Housten om zijn verleden in Nederland achter te laten. In het motel is een lek en de coach van het basketbalteam zit zonder kamer. Omdat het motel verder vol zit eindigt hij bij Chaim op de kamer. Rivka denkt dat dit haar ticket is naar een relatie met Milco.

Dit verhaal was echt mijn favoriet uit de bundel. Het wist me echt te beroeren.

Set is een leuke bundel met 3 korte verhalen. Ik vond Set iets minder leuk als Game en geef deze bundel 3,5 ster. Ik ben benieuwd naar de volgende bundel.

Reacties op: Leuke verhalen

12
SET - Liz Hartevelt May Harper ...
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners